lauantai 7. marraskuuta 2015

No en mää kokoaikaa juhli!

Tuli suoraa palautetta kotopuolesta, että eikö siellä muuta tehä kun mennä tukka putkella. :D Kyllähän täällä ihan normaalia elämääkin eletään, hukutaan kouluhommiin, reenataan ja syödään terveellisesti. Olispa tylsää kirjoitella teille vaan mun normiarjesta, joka menis kutakuinkin näin:

Aamulla heräsin noin tuntia ennen herätyskelloa, sillä kämppis heräs kolistelemaan ihan vaan herättääkseen mut. Niin ainakin ajattelin, suutuspäissäni vedin peittoa korville huomatessani, että kello oli vasta puoli 7. En saanut enää unta, selailin kaikenmaailman sosiaaliset mediat läpi. Nousin ylös, join ison lasin vettä ja lähdin aamulenkille. Kävellen. Treffattiin Alinan kanssa ja mentiin mein peruslenkki n. 30 min. Sitten aamupalaa, laittautumaan ja kouluun. Kohokohta koulussa oli, kun sain kaivaa eväät esille. :D Koulun jälkeen kutakuinkin olikin lähtö salille. Taas Alinan kanssa treffattiin ja mentiin samaa matkaa salille, jonne matkaa kertyy yheen suuntaan n. 20min. Reenin jälkeen kauppaan ja kotiin! Sitten vähän kokkailua ja koulujuttuja. Kirjastossakin sitä on tullut vietettyä aikaa. Illalla nukkumaan ja pla pla.

Onhan se nyt aika tylsää luettavaa.. Mutta, eiköhän siitä irronnut idea, että elämä ei ehkä sittenkään ole yhtä juhlaa, vaikka niin otsikoin aikaisemman kirjoitukseni. :D Tai riippuu miltä kantilta sitä kattoo. Turhaan sitä synkkyyteen vaipuu, vaikka ei olekaan juhlaa juhlan perään.



Viime viikko meni kutakuinkin opiskellessa ja treenatessa. Kirjastonpenkkiä tuli kulutettua ja seiniä tuijoteltua. :D Perjantaina sitten ansaitutusti käytiin kiinalaisessa buffassa ja mentiin Alinan luo porukalla katsomaan Vain Elämää. Tuputin salmiakkeja tytöille, etten ite söisi niitä. Sillä Alinan kanssa ahdistuksissamme alotettiin herkkulakko. :D





Halloween-bileet tuli skipattua ja mentyä sen sijaan kuntoilemaan! Muut lähti ryyppäämään ja me kokkailtiin Alinan kanssa ja käytiin iltalenkillä. Viikko oli muutenkin lenkkitäytteinen, sillä käytiin Alinan kanssa vähän seikkailemassa toispuolel jokkee. Eksyttiin. Pieni veryyttely venyi kaksituntiseksi. Lauantaiaamuna lähettiin vetämään siltojen lenkkiä, taas toiselle puolelle jokea. Tällä kertaa ei eksytty. :D Matkaa kertyi kuitenkin reippaasti yli 10km.

Seikkailua toispuol jokkee

Oli vähän pimeetä ja jännäkakkat housussa...



Halloween-iltalenkki

Lauantaiaamuna paremmalla onnella seikkailemaan toiselle puolelle...





Tällä viikolla on ollut tiukka aikataulu koulussa, mutta onneks saa vähän breikkiä, sillä lähen ny Budapestiin!

Moikkis!

1 kommentti:

  1. Hihii noni tulipa selväks että ihan kouluakin siellä käydään :)) /Jussi

    VastaaPoista

Paas kirjottae kommenttia! :-)