tiistai 17. marraskuuta 2015

Ressiä pukkaa!

Budapestin reissun jälkeen sai taas palautella mieleen koulun ja kaikki tekemättömät työt. Ryhmätöitä riittää ja opinnäytetyötä siihen päälle. Onneks kohta marraskuu on ohi ja deadlinet sen mukana. Ihana Jussi tulee piristämään tätä kurjuutta YLIHUOMENNA, eli torstaina.

Näillä mennään ens viikonloppu!

Viikonloppu meni Kremsissä, toisin kun oltiin suunniteltu. Meillä oli Alinan kanssa suunnitteilla vaellusretki, mutta koulutyöt vei voiton. Sen sijaan tuli tehtyä koulujuttuja - niin ryhmätöitä, opparia kuin laskettua matikkaakin. Lauantaina kirjaston ja salin jälkeen raahasin itseni vielä Oonalle tosiaan laskemaan matikkaa. Siellä sen kiinalaiset kämppikset kokkaili kun menin sinne. Eikä mennyt kauaakaan tai montaa laskua eteenpäin, kun tuli pyyntö illalliselle. Ihanat kiinalaiset. Oli kattanut meillekin ruuan ja siinä sitten syötiin kiinalaista ruokaa porukalla. Oli muuten hyvää!  Kyllä me vähän matikkaakin laskettiin. Sunnuntaina vedettiin tyttöjen kanssa jo melkein perinteeksi muodostunutta bootcampia ja sen jälkeen kokkailtiin kanaa ja uunikasviksia. Viikonloppu hurahti siltikin nopeasti, vaikka ei mitään ihmeellistä puuhaa ollut. 

Finanssilaskentaa ja investointia....

Aamulenkki ja Tonava <3

Kokkailua Sennin MEGAkeittiössä!

Maanantaina koulussa hiljennyttiin.. kamalia uutisia.

Ilmat on ollut ihan hullun ihanat. Aurinko paistaa ja lämpöä riittää. Eilenkin mittari kävi 20C:ssa asti. Kyllä kelpaa. Mukavia lenkkikelejä, kun tarvii välillä ulkoiluttaa aivoja. Voin kertoa, että oon aika burnoutin partaalla keväällä kun täältä lähden. Opinpahan, ettei sitä tarvi aina mennä sieltä vaikeimman kautta. Joskus vois vaan olla normaali ja jäädä vaikkapa sinne Suomeen. Siellä olis ainakin saanut keskittyä pelkkään oppariin, toisinkun täällä runnotaan kurssit, opparit ja kaikki - nyt ja heti. TAIVAS. Ehkä tästä jää jotain käteenkin. Paree olis!



Keskiviikkona käväistiin Oonan kanssa humpustamassa Wienissä ja törmättiin Henriikkaan myös! Löydettiin itsemme sinne paljon puhuttuun megaostoskeskukseen - SCS:ään. Siellä on IKEA! Ja lihapullia! :D Ei kyllä menty ostamaan lihapullia.. nyt kyllä harmittaa. :D Ehkä teen itse. Kierreltiin kauppoja ja ennenkun lähdettiin takaisin Kremsiin, poikettiin MuseumQuartierilla joulutorilla glühweinilla (glögillä). MQ:n joulutori ei vastannut ihan meidän odotuksia liian modernilla olemuksellaan, mutta glögi oli ihan hyvää. Odotan jo innolla, että päästään Jussin kanssa Rathausin joulutorille! Jippii. <3 Kuvia on luvassa. ;-) PS. Oon ihan innoissani, kun glühwein ja punch tarjoillaan ihkaoikeista mukeista ja ne saa omaksi! (Tai sitten sen voi palauttaa ja saa pari euroa takaisin.) Minähän kerään koko kokoelman. Kuka haluu tulla hakemaan mut täältä kesällä? Autolla mieluusti. :D

SCS -kauppakeskus

Museum Quartier joulutori






Muuta täällä ei sitten ookkaan tapahtunut. Koulun ja kirjaston penkkiä tullut kulutettua, läppäriä naputeltua ja huhhuh. Vielä pari päivää ja sit saan viikonlopun breikin. Sitä odotellessa.


#opparietenee

PPS: Jouluun on enää 37 päivää - 5 maanantaita, 10 deadlinea, ihania vieraita, joulutorit, synttärit. SITTEN MÄÄ TUUN! 21 joulukuuta. Siihen on enää 34 päivää.

Joulukinderiä?

1 kommentti:

  1. Heiiiiiii, uutta päivitystä :P! Mitäs Jussin kans puuhasitte?

    VastaaPoista

Paas kirjottae kommenttia! :-)